Ervaren (verkoop) medewerker SAP – SD

Vacature Interim Opdracht

Vacature verkoopmedewerker SAP

Voor een groep van bedrijven in de voedselindustrie in de omgeving van Hasselt (B) waar enkele maanden geleden een project is gestart tot implementatie van SAP, is Traversa op zoek naar een:

Ervaren (verkoop) medewerker SAP – SD

De implementatie automatiseert de primaire processen verkoop, productie en logistiek van de onderneming. Daarmede geïntegreerd de Finance en Controlling inrichting. De realisatie hiervan zal in de loop van 2015 plaatsvinden.

Hiertoe is een team van enkele SAP en proces specialisten actief. Voor de inrichting van de Sales & Distribution module van SAP is er een dringende behoefte aan ondersteuning door een ervaren medewerk(st)er.

Functie

De betreffende medewerker zal deel uitmaken van het sales indoor team van de onderneming op de locatie en zal nauw samenwerken met het genoemde SAP-team.

Inhoudelijk betreft het de inrichting van klanten, prijs- en korting structuren, alsmede het gezamenlijk uitvoeren van de nodige testscenario’s met betrekking tot verkooporders, prijslijsten, promoties en facturering.

Deze taak is cruciaal voor het project en kent een duidelijk masterdata karakter. De toekomst van deze rol is het key-user-schap SAP SD en zal daarmee een belangrijke pijler vormen voor de (sales)organisatie.

Functie-eisen

  • Ervaring in het werken met SAP in het algemeen en de SD module in het bijzonder is een belangrijke voorwaarde die wij aan deze persoon stellen.
  • Daarmee samenhangend is kennis van verkoop, order en factureringsprocessen een belangrijke eis.
  • Accuratesse, gezond kritisch zijn en een vlotte, pragmatische werkwijze is van erg groot belang.
  • Opleidingsniveau: door studie of ervaring bereikt HBO werk- en denkniveau.

 

In aanvang vindt een tewerkstelling van enkele maanden (3-6) plaats.

Daarnaast staat de deur voor de permanente invulling open.

Deze vacature is inmiddels ingevuld. Bekijk onze andere vacatures voor meer mogelijkheden.

Status: ingevuld