Technisch commercieel medewerker

Vacature voor vast dienstverband

Vacature Technisch Commercieel Medewerker

Voor een technische handelsonderneming , een betrouwbare partner in installatietechniek en leverancier van technische producten voor alle takken van industrie, zoekt Traversa een

Technisch commercieel medewerker (40 uur per week, m/v)

 

De functie

Je informeert en adviseert klanten over hun aankopen. Je verkoopt artikelen via telefonische- en winkelverkoop, rekent af en behandelt klachten. Je verzorgt offertes en de opvolging hiervan.
Verder beheer je mede het geautomatiseerde voorraadsysteem en bestelt, bij afwezigheid van de inkoper, artikelen (die niet in het assortiment zijn opgenomen).

Wij vragen

Een enthousiaste medewerk(st)er die ca. 2 jaar ervaring heeft met bovengenoemde werkzaamheden en tevens bekend is met de technische branche.
Je bezit een MBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur MTS Werktuigbouwkunde gevolgd en hebt dit aangevuld met vakgerichte opleidingen of cursussen.
Je hebt een flexibele instelling en wil ervoor gaan. Daarnaast ben je klantgericht, stressbestendig en bezit je commerciële en communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Een fulltime baan, een prettige werksfeer binnen een organisatie waar je een uitdagende en afwisselende functie wordt aangeboden.
Je kunt rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren op de Vacature Technisch Commercieel Medewerker

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, stuur dan jouw motivatie, een beschrijving van jezelf en van je opleiding en je werkervaring met C.V. naar info@traversa.nl

 

Status: gepauzeerd