Senior Verkoper Buitendienst Europa (m/v)

Vacature voor vast dienstverband

De organisatie waarvoor geworven wordt is een middelgrote, groeiende organisatie in de levensmiddelensector (productie en verkoop) in Limburg die wereldwijd opereert en flink aan de weg timmert, waardoor de afgelopen jaren een sterke groei is gerealiseerd. De sfeer binnen de organisatie is prettig en resultaatgericht, medewerkers en directeur gaan op collegiale wijze met elkaar om en het nemen van eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd. Voor deze uitdagende organisatie is Traversa op zoek naar een

Senior Verkoper Buitendienst Europa (m/v)

De functie

Het betreft een aantrekkelijke commerciële functie in de buitendienst met een grote mate van zelfstandigheid, dit in een dynamische organisatie met een collegiale werksfeer en korte communicatielijnen. Snel schakelen, overzicht behouden en prioriteiten stellen zijn noodzakelijke competenties om deze functie op de juiste wijze uit te voeren.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de presentatie en de verkoop van de producten die je binnen Europa verkoopt. Je bezoekt derhalve met grote regelmaat de bestaande klanten in Europa waardoor je alle ‘ins & outs’ van klanten kent. Je neemt tevens initiatieven voor het werven van nieuwe klanten, bent resultaatgericht, ambitieus, hebt affiniteit met de food-markt en hebt de drive om met het bedrijf te groeien. Daarnaast informeer je het management periodiek en nauwgezet over de voortgang.

Functie-eisen

  • Opleiding op HBO-niveau (bijv. Hogere Hotelschool of een opleiding in de voedingsmiddelen technologie)
  • Naast de Nederlandse taal, spreek je vloeiend Engels en Duits, Frans is een pré
  • Aantal jaren ervaring in een commerciële functie in de buitendienst (bij voorkeur in de food)
  • Ervaring met het (zelfstandig) produceren van o.m. patisserie
  • Leidinggevende ervaring
  • Commercieel en flexibel
  • Grote mate van verantwoordelijkheid
  • Authentiek en gedreven

 

Locatie: Midden-Limburg

Status: gepauzeerd