Coördinerende Fondsenwerver

Vacature voor vast dienstverband

Een goede gezondheid is zo kostbaar! Via de fondsen van deze stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk onderzoek, doen we waardevol medisch wetenschappelijk onderzoek in Limburg. Onderzoek dat hoop geeft en zorgt dat er betere behandelingen mogelijk zijn voor patiënten. Zo kunnen we straks wellicht voorkomen dat mensen ziek worden of bestaande klachten draaglijker maken. En de kans op genezing vergroten voor de generaties van nu en morgen.

Deze stichting verwerft en beheert fondsen voor (top)klinisch wetenschappelijk onderzoek in het Maastricht Universitair Medisch Centrum (Maastricht UMC+). Het gaat om veelbelovend onderzoek op het gebied van hart-en vaatziekten, kanker, dementie, psychiatrie en kinderengeneeskunde.

Ben jij een echt organisatietalent met een flinke portie daadkracht?
Wij zoeken per 1 december 2016 (of zo mogelijk eerder) een
Coördinerende Fondsenwerver voor 40 uur per week.

In deze functie fungeer je als spin in het web, en ben jij het eerste aanspreekpunt voor collega’s. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het realiseren van de ambitieuze doelstellingen van meerdere fondsen van de stichting. Je initieert concrete activiteiten op het gebied van fondsenwerving, voorlichting en promotie. Je doet dit samen met je collega-teamleden, maar jij bent de spil die zaken geregeld krijgt. Gezien het strategisch plan van de organisatie om te groeien, toon je initiatief in het bedenken en uitvoeren van marketingactiviteiten.

We hechten veel waarde aan transparantie en het goed informeren van donateurs. Om dit voor elkaar te krijgen maak je heldere afspraken met je collega’s. Hierin ben jij degene die weet wat de donateurs van ons mogen verwachten en ervoor zorgt dat operationele zaken goed verlopen.
Je bent representatief en maakt gemakkelijk contact met mensen met verschillende achtergronden en motivaties. Je beheert relaties en zorgt voor persoonlijke betrokkenheid op maat, waardoor we op langdurige steun voor de fondsen kunnen rekenen. Je fungeert als regisseur voor interne en externe relaties.
Voor deze functie is hands-on organisatietalent belangrijk. Elk jaar wordt een sportief fondsenwervend evenement georganiseerd. Hier ben jij de kartrekker en draagt (mede) zorg voor de organisatie, communicatie en werving van deelnemers.

Wat kunnen wij je bieden

Een autonome functie, die veelzijdig is en waarin je veel kunt leren. Doordat je als spin in het web fungeert leer je als geen ander het hele bedrijfsproces kennen. Door het contact met de verschillende fondsenwervers, externe relaties, artsen/onderzoekers vorm je een belangrijke schakel binnen de organisatie.
Een marktconform salaris en uitzicht op vast dienstverband.

Wij zoeken
Een gedreven persoon die ondernemend is, goed kan organiseren. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereid af en toe in het weekend te werken.

Dit vertaalt zich in de volgende functie-eisen
• Een afgeronde HBO of WO opleiding; bij voorkeur in de richting van marketing en communicatie;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
• ruime ervaring met microsoft office pakket;
• ervaring met marketingacties en het organiseren van evenementen;
• (aantoonbare) leidinggevende vaardigheden.

Competenties
o communicatief en klantgericht;
o ondernemend en overtref je graag verwachtingen ;
o overtuigingskracht, weet je anderen te enthousiasmeren en heb je een zelfstandige instelling. Dit koppel je aan dienstbaarheid en een goed oog voor samenwerking;
o organisatietalent, flexibel, pro-actief en oplossings- en resultaatgericht, plannen;
o leergierig.

Reageren
Heb je interesse en voldoe je aan het profiel? Ben je op zoek naar een vaste baan voor langere tijd, 40 uur per week beschikbaar en woonachtig in omgeving Maastricht (max. 30 minuten reistijd)? Mail je cv met begeleidende brief vóór 1 november a.s.

Status: ingevuld